Floralis Lisianthuskwekerij

Het assortiment van Floralis

De Lisianthus (Latijnse naam: Eustoma russellianum grandiflorum) komt van nature voor in Amerika als prairie plant. Na veel kruisingswerk in onder andere Japan, wordt de Lisianthus al weer ruim 25 jaar in Nederland geteeld. Dankzij deze jaren van veredeling en selectie beschikken we nu over een Lisianthus assortiment dat goed onder de moderne Nederlandse omstandigheden is te telen. Het huidige assortiment heeft een hoge sierwaarde en een goede houdbaarheid.

De Lisianthus is er als enkel en dubbelbloemige en in diverse kleuren met een standaard lengte van 75 cm ( korter is ook mogelijk) . De sierwaarde heeft de Lisianthus te danken aan de rijkheid aan bloemen en knoppen in alle stadia en dat zonder doornen . Zo is de Lisianthus met haar bloemen , knoppen en blad aan de tak een elegante bloem die veelzijdig te gebruiken is. Al is het voor thuis in de vaas, of om iemand anders ermee te verblijden tot aan trouw en rouw versiering.

Floralis Lisianthus kwekerij is deelnemer van het promotie project Lovelylisi hier staat ook een compleet Lisianthus assortiment. Ons assortiment van in dubbelbloemige Lisianthus vindt u hieronder :

Rosita Wit

De echt zuiver witte bloemen van deze dubbelbloemige Lisianthus en de zeer goede houdbaarheid zorgen dat deze Lisianthus zeer veelzijdig is.

Naam: Rosita Wit
Productcode: 20024
Bloemtype: Dubbel
Kleur: Wit

Rosita Blauw

Een mooie en zware dubbelbloemige Lisianthus dit met zijn blauwen bloemen en knoppen bijzonder sierlijk is.

Naam: Rosita blauw
Productcode: 18291
Bloemtype: Dubbel
Kleur: Blauw

Rosita Roze Pink

Een rijk bloeiende dubbelbloemige Lisianthus met een mooie top, die tijdens het vaasleven vele mooie tinten roze laat zien.

Naam: Rosita Roze Pink
Productcode: 18293
Bloemtype: Dubbel
Kleur: Roze

Rosita Lavender

Een dubbelbloemige Lisianthus met sierlijke lavendel kleurige bloemen .

Naam: Rosita Lavender
Productcode: 117621
Bloemtype: Dubbel
Kleur: Lavendel

Arosa Red

Een mooie goede houdbare dubbelbloemige Lisianthus die met zijn rode kleur bijzonder sierlijk is.

Naam: Arosa Red
Productcode: 118958
Bloemtype: Dubbel
Kleur: rood

Rosita Green

Een rijk bloeiende en zware dubbel bloemige groene Lisianthus

Naam: Rosita Green
Productcode: 18292
Bloemtype: Dubbel
Kleur: Groen

Alle Lisianthus van Floralis worden aangevoerd op snijbloemen voedsel, waardoor de houdbaarheid tot een week toeneemt. Gebruik daarom in heel de keten van teler / handel/bloemist tot bij u in de vaas snijbloemenvoedsel.